Iki nemokamo pristatymo liko €60.50

Versace Bright Crystal Absolu Edp 90 ml kvepalai moterims

Prekės kodas: VER04

Turimas kiekis: 1

€5395 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Versace

Įkvėpti Bright Crystal populiarumo ir siekdami nuolatinio tobulėjimo, parfumeriai sukūrė naują šio aromato versiją – Versace Bright Crystal Absolu. Tai stipresnis, intensyvesnis, meilės ir stiprių jausmų kupinas kvapas, kuris užlieja savo gaivinančiomis glamonėmis ir sultingu rožiniu žavesiu. Bright Crystal Absolu kvepalai – lyg kerintis ir jaunatviškos energijos kupinas moteriškumas, kuris skleidžiasi sodrioje, tyroje ir saulės spinduliuose žėrinčiais kristalais nusagstytoje ryto gaivoje.

Kvapą pradedamas sultingais granatų ir lengvais bei šviežumu dvelkiančių kvapiųjų mandarinų akordais, kuriuos maloniai atvėsina vandens natos. Versace Bright Crystal Absolu aromato širdyje skleidžiasi lengvo gaivumo suteikianti ir gundanti lotoso žiedų, magnolijų bei karališkų bijūnų puokštė, kurios lengvume persipina saldžios ir kvapnios aviečių natos. Galiausiai vaisių ir aromatingų gėlių kvapą užbaigia sunkesnės, saulėtos šilumos ir auksinio spindesio suteikiančios gintaro natos, kurias papildo sumedėję svietenijų  bei viliojančio jausmingumo suteikiantys muskuso akordai.

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.
Prekės specifikacija
Prekės ID VER04
Kategorija Kvepalai moterims, Testeriai
Tūris 90ml
Pakuotės išmatavimai ir svoris 0,08 x 0,065 x 0,115 m, 0,39 kg
Kvapo tipas Gėlių – Vaisiniai
Koncentracija EDP
Prekės ženklas Versace
Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Rašyk
Skambink